Skip to Content

mobile icon menu
Home
mobile icon menu
Creativity
mobile icon menu
TV & Radio
mobile icon menu
Indoor Media
mobile icon menu
Social & Digital
mobile icon menu
BTL & Guerrila
mobile icon menu
Events

Events

Artboard 1 copy 5

Organizim Eventesh

Organizimi i eventeve me të gjitha detajet e kuruara, në ambjente të hapura dhe salla konferencash, në kordinim me klientët. Na besoni, do të shkëlqeni!

Kantina Duka

Hyundai Auto Albania