Skip to Content

mobile icon menu
Home
mobile icon menu
Creativity
mobile icon menu
TV & Radio
mobile icon menu
Indoor Media
mobile icon menu
Social & Digital
mobile icon menu
BTL & Guerrila
mobile icon menu
Events

Creativity

Concept designCreative Concept Campaign

Konceptimi i fushatave në imazhe dhe me fjalë , gjetja e sloganeve të dedikuar për të arritur direkt audiencën e synuar dhe transmetuar më së miri vlerat e produktit/klientit.

Casa Italia/Mega Outlet Albania

Veneto Banka

di-go

Fondacioni FËMIJËT SHQIPTARË

Garden Line Shpk

Drejtoria e Shërbimeve Sociale, Strehimit dhe Shëndetit Publik – Shkodër

Platinium

Skills for Jobs

ALBANIAN by NATURE

Mos gjuaj, por duaj

Uji Tepelene

Eurosistem Project

Art Laser Clinic